Zonwering nodig Van der Linde Interieur is expert op het gebied van buiten zonwering

Koop jouw zonwering bij Van der Linde Interieur in de regio Alphen aan den Rijn, Hazerswoude, Boskoop en Koudekerk aan den Rijn

Op de warme dagen in het jaar blijft het in huis lekker cool door onze prachtige zonwering . Bij Van der Linde Interieur vind je een uitgebreide collectie aan buiten zonwering . Met een knik-armscherm maak je van je terras een heerlijke plek om te relaxen en door de schitterende zipp screens van Van der Linde Interieur  kunt u ongehinderd achter uw beeldscherm werken. Kies de zonwering die het best bij u past ,  Kom in de regio Alphen aan den Rijn, Hazerswoude, Boskoop en Koudekerk aan den Rijn de verschillende  buiten zonwering  in onze winkel bekijken.

De mooiste knik-armschermen vind je bij Van der Linde Interieur in de regio Alphen aan den Rijn, Hazerswoude, Boskoop en Koudekerk aan den Rijn

Geniet van u terras onder een knikarmscherm.

Knikarmschermen zijn er in vele soorten en maten,er is keuze uit talloze doeken. De monteurs van van Hazerswoude-dorp  monteren je zonwering vakkundig.

Ben jij op zoek naar een knik-armscherm die in jouw woning past? Van der Linde Interieur in Hazerswoude-dorp heeft een grote collectie knik-armschermen. Loop gerust eens binnen bij Van der Linde Interieur om een een kijkje te nemen.

Op zoek naar een Zip screens die perfect op maat voor jou worden gemaakt ? Je vindt die bij Van der Linde Interieur

Zip screens zijn super windvast. Ze zijn compact van formaat en ze houden de zon perfect van het glas. Met de Zip screens van  Van der Linde Interieur blijft het ook op de warme dagen erg aangenaam in huis, door de compacte cassette vallen ze niet op en  de speciale rits aan de zijkanten van het doek zorgt dat het doek mooi strak hangt en niet klappert. We hebben Zip screens in allerlei soorten, maten en tal van uitvoeringen, passend bij elke gevel. Kom langs in onze winkel in Hazerswoude-dorp om de verschillende doeken en uitvoeringen te bekijken.

Rolluiken van hoge kwaliteit in de regio Alphen aan den Rijn, Hazerswoude, Boskoop en Koudekerk aan den Rijn

Voor isolatie en veliligheid kies je voor rolluiken

Bij Van der Linde Interieur kun je kiezen uit rolluiken in verschillende kleuren en uitvoeringen, Kies je voor het gemak van een afstandsbediening of ga je voor een budget motor. uiteraard kunt je ook kiezen voor bediening met je telefoon.

Wil je meer weten over de rolluiken van Van der Linde Interieur in Hazerswoude-dorp, maak dan hier een afspraak.

De mooiste markiezen in de regio Alphen aan den Rijn, Hazerswoude, Boskoop en Koudekerk aan den Rijn

Een markies is een echte blikvanger voor uw woning.

Bij Van der Linde Interieur  kun je terecht voor alle soorten markiezen, want  de markies moet wel goed bij je woning passen, wil je een markies met een effen doek of juist een streep doek. Met een aluminium frame heb je zo min mogelijk onderhoud aan je markies, maar je kan ook kiezen voor een traditioneel houten frame

 De perfecte markies voor jou woning kun je bij ons samen stellen, de markiezen zijn leverbaar met koord bediening of met motor . Kom dus snel kijken in onze showroom.

Wil je meer weten over de markiezen en de collectie van Van der Linde Interieur in Hazerswoude-dorp, maak dan hier een afspraak.

De beste horren in de regio Alphen aan den Rijn, Hazerswoude, Boskoop en Koudekerk aan den Rijn

Elke raam is anders , dus voor elk raam is er een goed passend hor. Natuurlijk werken wij met het top merk unilux .

Bij Van der Linde Interieur mag je ze allemaal proberen, want in onze winkel hebben we veel soorten horren en hordeuren, samen kijken we welk hor het best jouw raam of deur past.

De Plisséfit van unilux de perfecte hordeur welke zowel op als in de dag geplaatst kan worden.

Als je de ideale hor  hebt gevonden, komen wij dit bij u thuis inmeten en onze monteurs plaatsen de horren vakkundig. Kom dus snel kijken en testen in onze showroom.

Wil je meer weten over horren en hordeuren Van der Linde Interieur in Hazerswoude-dorp, maak dan hier een afspraak.