Duo rolgordijnen kopen? Van der Linde Interieur is dé raamdecoratie specialist

Raamdecoratie op maat kopen in de regio Alphen aan den Rijn, Hazerswoude, Boskoop en Koudekerk aan den Rijn

  • Advies in de winkel afgestemd op jouw wensen
  • Uitgebreid stalenmateriaal
  • Demonstraties elektrische bediening
  • Inmeten ter plaatse
  • Perfect voor jou op maat gemaakt
  • Vakkundige montage ter plaatse
 
"Onze huiscollectie biedt vele soorten raamdecoratie met diverse opties, kleuren en dessins. Het beste kun je langskomen in onze winkel voor persoonlijk en uitgebreid advies. Wij kunnen je alle mogelijkheden laten zien en demonstreren. Zo maak jij de beste keuze!" 

Duo rolgordijnen vind je in de regio Alphen aan den Rijn, Hazerswoude, Boskoop en Koudekerk aan den Rijn bij Van der Linde Interieur

Een duo rolgordijn is een mooie én functionele toevoeging aan je interieur. Het duo rolgordijn combineert het beste van twee klassiekers, namelijk de stijl van het originele rolgordijn en de functionaliteit van een horizontale jaloezie.

Het rolgordijn bestaat uit twee stoflagen, met horizontale transparante en niet-transparante banen. Deze kunnen bewegen ten opzichte van elkaar. Hierdoor kun je op elk moment van de dag het perfecte evenwicht creëren tussen privacy en lichtinval.

Er is keuze uit drie standen: open, halfopen en gesloten.

Meer informatie over duo rolgordijnen geven we je graag bij Van der Linde Interieur.

Duo rolgordijn, op maat gemaakt

Er zijn diverse mogelijkheden voor een duo rolgordijn. Er is niet alleen keuze uit ontzettend veel stoffen en kleuren, maar ook uit een aantal strookhoogtes en structuren.

Op die manier is er voor iedere ruimte het juiste duo rolgordijn te vinden. Uiteraard maken wij het rolgordijn ook graag voor jou op maat.

'Laat je inspireren in de showroom van Van der Linde Interieur'

Trendy raamdecoratie in regio Alphen aan den Rijn, Hazerswoude, Boskoop en Koudekerk aan den Rijn

Het duo rolgordijn is de trend van dit moment. De gordijnen zijn eenvoudig te bedienen. Een ander voordeel is dat ze niet alleen licht tegenhouden, maar ook warmte.

Wil je meer weten over duo rolgordijnen en bekijken welke hippe stoffen Van der Linde Interieur in de collectie heeft? Kom dan gerust eens binnenwandelen in Hazerswoude-dorp of maak een afspraak.

Brandveilige, vlamvertragende duo rolgordijnen bij Van der Linde Interieur

Van der Linde Interieur bezit een grote hoeveelheid vlamvertragende duo rolgordijnen. Deze stoffen voldoen aan de geldende brand- en kwaliteitsnormen. In onze showroom kunnen wij je de diverse mogelijkheden laten zien.

Meer informatie? Kom langs bij Van der Linde Interieur in Hazerswoude-dorp. Wij laten je graag het volledige assortiment zien!

De grote merken van Van der Linde Interieur

Bij Van der Linde Interieur verkopen we onder meer de volgende merken:

Lookbook

Inspiratie nodig?

Neem een kijkje in ons lookbook