Facette® Shades van Luxaflex® kopen? Van der Linde Woonservicewinkel in de regio Hazerswoude-dorp is expert op het gebied raamdecoratie

Met de Facette® Shades van Luxaflex® maak je een statement in je huis. Prachtige kleuren en dessins zorgen voor een heel eigen sfeer. Met deze shades regel je perfect de lichtinval en privacy. Van der Linde Woonservicewinkel in de regio Hazerswoude-dorp heeft deze shades in de collectie.

Image slide

Altijd sfeer in huis met Facette® Shades bij Van der Linde Woonservicewinkel

Met Facette® Shades kies je voor stijlvolle raamdecoratie in huis. Met de afwisselende transparante en dichte structuur van de stoffen kun je zelf de juiste hoeveelheid licht in jouw woning bepalen. Zo krijg je altijd de sfeer in huis die je zelf wil.

Er is werkelijk gedacht aan elk detail. Zo kan je heerlijk genieten van jouw uitzicht en toch moeiteloos de hoeveelheid licht aanpassen dankzij de slimme lichtregeling.

In de showroom van Van der Linde Woonservicewinkel laten wij je graag de nieuwste collectie stoffen en trends zien. Je bent welkom.


Lees meer over Luxaflex®

Facette® Shades in verschillende maten, kleuren en texturen

Facette® Shades zijn verkrijgbaar in drie lamelmaten: 4, 7 en 14 millimeter. Let bij de keuze voor de lamelbreedte vooral op wat het beste past bij het raamkozijn.

Ook is er volop keuze in stoffen, kleuren en texturen. Er is echt voor iedereen wat wils, zo creëer je eenvoudig de sfeer en lichtinval die bij jou passen.

"Ontdek de collectie met zachte stijlvolle stoffen bij Van der Linde Woonservicewinkel!"

Kenmerken van Facette® Shades

Facette® Shades geven een zacht diffuus licht. Fel zonlicht wordt dankzij de zachte stoffen mooi gefilterd.

De shades werken met een gelijksoortig systeem als een rolgordijn en zijn makkelijk te openen of te sluiten. Afhankelijk van de situatie kunt je kiezen voor een volledig open of gesloten positie, hiermee bepaal je zelf de hoeveelheid licht en de extra privacy die je wilt.

Het product is uiteraard veilig voor kinderen en passend voor bijna elk formaat raam. Wil je meer informatie over de shades? Kom dan eens langs bij Van der Linde Woonservicewinkel in Hazerswoude-dorp. We vertellen er graag meer over.


Maak een afspraak met Van der Linde Woonservicewinkel

Brandveilige en vlamvertragende Facette® Shades in de regio Hazerswoude-dorp

Van der Linde Woonservicewinkel bezit vlamvertragende Facette® Shades voor jouw bedrijfspand of schoolgebouw. Deze Facette® Shades geven je ruimte een veilige, toegevoegde en functionele waarde.

De speciale stoffen – gemaakt van 100 procent Trevira CS garens – beschikken over brandvertragende eigenschappen en voldoen uiteraard aan de geldende brand- en kwaliteitsnormen.

Van der Linde Woonservicewinkel kan je meer vertellen over deze veilige shades. Je bent welkom om contact met ons op te nemen.