Inbetweens kopen? Van der Linde Interieur is dé raamdecoratie specialist

Inbetweens kopen in de regio Alphen aan den Rijn, Hazerswoude, Boskoop en Koudekerk aan den Rijn

  • Persoonlijk advies in de winkel
  • Aanvraag stalenmateriaal
  • Inmeten ter plaatse
  • Confectie in het atelier
  • Perfect op maat montage ter plaatse
 
"We hebben keuze uit vele soorten stoffen, kleuren en dessins. Kom de stalen bekijken en voelen in onze winkel. Je bent van harte welkom!"

Wat zijn inbetween gordijnen?

Wanneer je gordijnen te zwaar vindt ogen, zijn inbetween gordijnen een goed alternatief. Als je vitrage niet genoeg privacy vindt bieden, dan zijn inbetweens een goed alternatief.

Luchtige gordijnen waarmee je vele kanten uit kan, zo kun je inbetweens wel omschrijven. Niet alleen mooi voor je raam, maar ook geschikt als roomdivider.

Verkrijgbaar in verschillende transparanties, kleuren en dessins. Bekijk onze collectie inbetweens.

Inbetweens met verschillende transparanties in de regio Alphen aan den Rijn, Hazerswoude, Boskoop en Koudekerk aan den Rijn

Inbetween gordijnen kun je in verschillende transparanties kiezen. Ga je voor helemaal transparant of heb je liever dat er niemand naar binnen kan kijken? Vertel Van der Linde Interieur wat je wens met betrekking tot de privacy is, dan kunnen we je verder op weg helpen.

Ook de wens om licht tegen te houden of mooi te filteren, speelt een rol bij de keuze voor de juiste inbetweens.

Kom gerust eens langs om de collectie te bekijken.

Laatste trends inbetween gordijnen vind je in de regio Alphen aan den Rijn, Hazerswoude, Boskoop en Koudekerk aan den Rijn

Bij ons vind je vele kleuren en dessins inbetween gordijnen. Uiteraard houden we de trends in de gaten en spelen daar ieder seizoen op in. Maar of je nu houdt van een strakke, landelijke of industriële inrichting, we hebben altijd de inbetweens die bij jou passen.

Ook een combinatie met andere raamdecoratie, zoals horizontale jaloezieën kan heel goed uitpakken. Voor meer informatie ben je welkom om een afspraak met ons te maken.

Inbetweens op maat koop je in de regio Alphen aan den Rijn, Hazerswoude, Boskoop en Koudekerk aan den Rijn

Wanneer je een keuze hebt gemaakt voor de mooiste kleur, het best passende dessin en de juiste transparantie, wil je dat de inbetween gordijnen ook mooi komen te hangen.

Van der Linde Interieur in de regio Alphen aan den Rijn, Hazerswoude, Boskoop en Koudekerk aan den Rijn heeft vakmensen in dienst die jouw ramen precies kunnen opmeten. Dan hangen ze recht en passend.

Een afspraak om te komen inmeten? Dat kan.

De grote merken van Van der Linde Interieur

Bij Van der Linde Interieur verkopen we onder meer de volgende merken:

Lookbook

Inspiratie nodig?

Neem een kijkje in ons lookbook