Shutters ontdekken? Van der Linde Interieur is dé raamdecoratie specialist

Shutters kopen in Alphen aan den Rijn, Hazerswoude, Boskoop en Koudekerk aan den Rijn

  • Advies in de winkel afgestemd op jouw wensen
  • Uitgebreid stalenmateriaal
  • Demonstraties elektrische bediening
  • Inmeten ter plaatse
  • Perfect voor jou op maat gemaakt
  • Vakkundige montage ter plaatse
 
"Onze huiscollectie biedt vele soorten raamdecoratie met diverse opties, kleuren en dessins. Het beste kun je langskomen in onze winkel voor persoonlijk en uitgebreid advies. Wij kunnen je alle mogelijkheden laten zien en demonstreren. Zo maak jij de beste keuze!" 

Shutters bij Van der Linde Interieur in de regio Alphen aan den Rijn, Hazerswoude, Boskoop en Koudekerk aan den Rijn: voor elk interieur

Een aanwinst voor elk interieur: shutters. Shutters zijn karakteristieke luiken met lamellen die je open en dicht kunt zetten. Ze hebben een isolerende werking en filteren het licht op een mooie manier. Wat jouw woonstijl ook is, van landelijk tot modern, shutters passen vrijwel in elke woonstijl.

Bij Van der Linde Interieur in Hazerswoude-dorp vind je een groot assortiment kleuren en modellen. In onze showroom praten we je graag bij over de laatste trends. We kunnen je alle mogelijkheden laten zien op het gebied van shutters.

Loop gerust eens binnen bij Van der Linde Interieur.

Voordelen van houten shutters voor je raam

Houten shutters zijn te vergelijken met louvre-luiken. Door de duurzaamheid, de isolerende waarde en het gemak in onderhoud, zijn shutters de perfecte raambekleding.

Het licht wordt dankzij de houten shutters op een mooie manier gefilterd en door de standen van de lamellen kun je op elk gewenst tijdstip de hoeveelheid licht variëren.

Een bedieningslat zorgt voor een snelle en gemakkelijke handeling.

Shutters naar jouw wens gemaakt bij Van der Linde Interieur in Hazerswoude-dorp

In onze showroom kun je de verschillende mogelijkheden die je in shutters kunt verkrijgen bekijken. Door de vele mogelijkheden, lamelbreedtes en kleuren, kun je deze shutters helemaal naar jouw stijl, inrichting en wens samenstellen.

Laat je bij Van der Linde Interieur verbazen over de diversiteit op het gebied van shutters.

Kom voor meer informatie eens langs bij Van der Linde Interieur in Hazerswoude-dorp. Onze uitgebreide collectie wordt regelmatig aangevuld met nieuwe kleuren en designs.

De grote merken van Van der Linde Interieur

Bij Van der Linde Interieur verkopen we onder meer de volgende merken:

Lookbook

Inspiratie nodig?

Neem een kijkje in ons lookbook