Maak je interieur af met een vloerkleed

Een vloerkleed kopen bij Van der Linde Interieur in de regio Alphen aan den Rijn, Hazerswoude, Boskoop en Koudekerk aan den Rijn

  • Advies in de winkel afgestemd op jouw wensen
  • Uitgebreid stalenmateriaal
  • Inmeten ter plaatse
  • Perfect voor jou op maat gemaakt
  • Schone oplevering
 
"Onze collecties bestaan uit verschillende kleuren, structuren en dessins. Het beste kun je daarom langskomen in onze winkel. Wij kunnen je alle mogelijkheden laten zien en demonstreren. Zo maak jij de beste keuze!" 

Een comfortabel vloerkleed in de regio Alphen aan den Rijn, Hazerswoude, Boskoop en Koudekerk aan den Rijn

Breek de vloer met een trendy vloerkleed. Een karpet kan als een verfrissende eye-catcher functioneren in je woonkamer.

Maak bijvoorbeeld een vloerkleed onderdeel van je zithoek: dan heb je ook geen koude en harde vloer onder je voeten. Ga je voor een zacht hoogpolig vloerkleed, of past een vintage vloerkleed veel beter in je interieur? Van der Linde Interieur in de regio Alphen aan den Rijn, Hazerswoude, Boskoop en Koudekerk aan den Rijn kan veel over vloerkleden vertellen.

Een vloerkleed reinigen

Een vloerkleed kun je goed onderhouden met een stofzuiger. Komen er vlekken in: gebruik dan goede reinigingsproducten. Van der Linde Interieur in Hazerswoude-dorp helpt je graag op weg met het kiezen van de juiste producten.

Wij zijn al jaren specialist op het gebied van tapijt, vloerkleden en andere vloeren en geven je graag tips en adviezen. Wil je meer weten, maak dan een afspraak bij ons in Hazerswoude-dorp.

De grote merken van Van der Linde Interieur

Bij Van der Linde Interieur verkopen we onder meer de volgende merken:

Lookbook

Inspiratie nodig?

Neem een kijkje in ons lookbook